Istraživanje

Institut za istraživanje zapošljava vrhunski tim tehničara s dugogodišnjim radnim iskustvom. TIENS životna znanost i institut razvoja tehnologije je osnovan kako bi se fokusirao na pomaganje poboljšati svijetskog zdravlja u skladu s vizojom „Odlično zdravlje za sve”. Studiozno je isplanirano, opremljeno najmodernijom tehnologijom i zapošljava elitne stručnjaka. Okuplja informacije iz industrije, sveučilišta i istraživačkih instituta diljem svijeta kako bi se osiguralo da ostane na istom nivou sa zdravstvenim sektorom inovacija.

Istraživački institut zapošljava vrhunski tim tehničara i liječnika. Opremljen je s najboljom znanstvenom opremom. Istraživački tim je već uspješno radio na nacionalnim projektima kao što su anti-aging proizvodi i proizvodi za čišćenje na biljnoj bazi.

Pogled izvana na TIENS životnu znanost i institut razvoja tehnologije

Istraživački objekt pokriva  6000 m2 i usklađen je s najvišim međunarodnim standardima farmaceutskog i zdravstvenog laboratorijskog projektiranja i izgradnje. On pruža idealno okruženje za istraživačke i znanstvene projekte. Oko 80 milijuna RMB (9 milijuna eura) uloženo je u znanstveno-istraživačke uređaje i opremu koja je stvorila vrhunske proizvode i objekte za razvoj tehnologije.

Od izgradnje instituta, Tiens Grupa je iskoristila visokotehnoliške resurse i izvrsne ekipe u odjelu istraživanja i razvoja kako bi održala inovativnost i razvoj ​​proizvoda. Istraživački institut će osigurati da Tiens Grupa nastavlja svoje pionirsko znanstveno istraživanje i razvoj težeći prema razvijanju zdravih proizvoda koristeći prirodne resurse u kojima potrošači diljem svijeta mogu uživati​​.