Visoki standardi kvalitete

Kao dio svojih ciljeva da dodatno pridonosi zdravlju u svijetu, koristeći tehničke inovacije i stalnim nastojanjima da zadovolji kupce, Tiens Grupa je usvojila sustav upravljanja kvalitetom, što je u skladu s međunarodnim propisima.

Globalni menadžment kvalitete i sistem zaštite sigurnosti hrane Tiens Grupe udovoljava najvišim međunarodnim standardima. Nadgledanjem kvalitete u proizvodnji, opskrbnom lancu i službi za korisnike.

Kako bi poštovala i podržavala različita kulturna uvjerenja, Tiens Grupa se također pridržava i zadovoljava halal i košer certificiranja.

Tiens Grupi je odobren pristup tržištima u više od 110 zemalja te zadovoljava potražnju potrošača različitih nacionalnosti i kultura opskrbljujući ih s visokokvalitetnim i sigurnim wellness proizvodima.

U većini zemalja, TIENS je poznat po svojoj visokoj kvaliteti, prirodnim proizvodima za zdravlje i svojim primjernim poslovnim standardima. TIENS vjeruje da se poduzeće treba pridržavati iskrenih poslovnih načela, pružajući potrošačima sigurne kvalitetne proizvode koji poštuju ljudsko zdravlje i blagostanje. Korporativna kultura Tiens Grupe temelji se na iskrenosti i poštovanju sa svima koji rade prema cilju „Odličnog zdravlje za sve”.