Park zdravlja - TIENS

TIENS povijest – globalni brend ukorijenjen u Orientu

Tiens Grupa se uvijek vodila filozofijom „služi društvu vračajući zdravlje čovječanstvu” i aktivnim podupiranjem svoje korporativne društvene dužnosti. Do sada je Tiens Grupa donirala preko 1,5 milijardi yuana humanitarnim i javnim projektima.

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan osnovao je Tianjin Tianshi Group Co., Ltd. u Tianjinu, Kina.

Te iste godine kompanija je lansirana na međunarodno tržište, od kada ja postala globalno poduzeće s interesima u mnogim sektorima uključujući biotehnologiju, menadžment zdravlja, turizam, obrazovanje, financijska ulaganja i nekretnine.

Poslujući u oko 190 zemalja, Tiens Grupa je otvorila podružnice u 110 zamalja i oformila strateška partnerstva s vodećim poduzećima u mnogim drugim zemljama. Tiens Grupa sada ima opširnu, inovativnu i raznovrsnu ponudu proizvoda uključujući dodatke prehrani, wellness opremu te proizvode za njegu tijela, za ljepotu i kućanstvo.

Vodeći se vizijom „Odlično zdravlje za sve”, glavnu ulogu u razvojnoj strategiji Tiens Grupe ima širenje Tiens internacionalnog zdravstvenog parka i internacionalnog sveučilišta na lokaciji od 4,22 km investicije preko 17 milijardi RMB (2 milijarde eura).

Tiens internacionalni zdravstveni park

Tiens internacionalni zdravstveni park je višenamjenska lokacija na kojoj su smješteni istraživanje i razvoj proizvoda, kontrola kvalitete i testiranje proizvoda, proizvodnja, zdravstvena istraživanja, hoteli, konferencijski objekti i mnogo više.

Danas je Tiens Grupa pouzdana, energična organizacija koja slijedi svoju strategiju „Odličnog zdravlja za sve” i radi prema poziciji jedne od 500 najboljih svjetskih kompanija – Global Fortune 500. Tiens Grupa teži ostvarenju svoje vizije šireći svoju poslovnu mrežu, poboljšavajući asortiman usluga i oplemenjujući poslovanje.