Struktura Tiens brenda

Logo Tiens Grupe

Uzorak tri lista predstavlja razmotanu kartu svijeta, što upućuje na međunarodnu strategiju razvoja tvrtke. Listovi predstavljaju prirodu i zdravlje, žuta simbolizira sunca i sreću, a zelena predstavlja zemlju. Grafički prikaz preko svih listova predstavlja globalnu Tiens Grupu udruženu razvojnom strategijom i poslovanju temeljenom na ljudima.

Tai Ji Sun bolnica, Internacionalni centar za upravljanje zdravljem

Tai Ji predstavlja svemir kao izvor svih stvari i razvoja nečega iz ničega te je osnova kineske kulture zdravstvenog očuvanja. Logo uzima svoje nadahnuće iz dijagrama svemira i predstavlja balans Yina i Yanga, vode i vatre te je simbol promicanju svjetskog zdravlja.

 

All-legend poslovni sektor, koji se proteže na ulaganje u hotele, bolnički menadžment, turizam, upravljanja imovinom i kulturu i medije.

All-legend brand može se podijeliti na sljedeće: All-legenda internacionalni hotel i kongresni centar, All-legend Huatang VIP zgradu, All-legend Royal Spring hotel (7*), All-legend internacionalni hotel (4*), All-legend poslovni hotel (4*), All-legend konferencijski hotela, All-legend Holiday Resort hotel, All-legend Express hotel, All-legend upravljanje imovinom i All-legend internacionalnu putničku agenciju, kao i Aofeng Media.

Tiens životna znanost i institut razvoja tehnologije

Centar istraživanja i razvoja proizvoda Tiens Grupe ne podupire samo sektor direktne prodaje nego i druga Tiens poslovanja.

TIENS internacionalno poslovno sveučilište

Pruža trening menadžmentu i marketing timovima Tiens grupa kao i drugim interesentima.

TIENS internacionalna poslovna škola

 

TIENS dodatci prehrani

Logo je simbol koncepta zdravlja i kombinacije orijentalnog očuvanja zdravlja i suvremene biotehnologije.

TIENS kozmetika i proizvodi za njegu kože

Time Shadow utjelovljuje suprotstavljanje vremenu i održavanje ljepote mladosti živom.

TIENS proizvodi za domaćinstvo, DiCHO

Oni su vrlo učinkoviti i dugotrajni te pomažu u stvaranju udobnog i čistog životnog okoliša. DiCHO se zalaže za olakšavanje rutine kućanskih poslova.