Tiens povijest - globalni brend utemeljen na Orientu

Tiens Grupa se uvijek vodila filozofijom „služi društvu vračajući zdravlje čovječanstvu” i aktivnim podupiranjem svoje korporativne društvene dužnosti. Do sada je Tiens Grupa donirala preko 1,5 milijardi yuana humanitarnim i javnim projektima.

 

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan osnovao je Tianjin Tianshi Group Co., Ltd. u Tianjinu, Kina.

Te iste godine kompanija je lansirana na međunarodno tržište, od kada ja postala globalno poduzeće s interesima u mnogim sektorima uključujući biotehnologiju, menadžment zdravlja, turizam, obrazovanje, financijska ulaganja i nekretnine.

Poslujući u oko 190 zemalja, Tiens Grupa je otvorila podružnice u 110 zamalja i oformila strateška partnerstva s vodećim poduzećima u mnogim drugim zemljama. Tiens Grupa sada ima opširnu, inovativnu i raznovrsnu ponudu proizvoda uključujući dodatke prehrani, wellness opremu te proizvode za njegu tijela, za ljepotu i kućanstvo.

Vodeći se vizijom „Odlično zdravlje za sve”, glavnu ulogu u razvojnoj strategiji Tiens Grupe ima širenje Tiens internacionalnog zdravstvenog parka i internacionalnog sveučilišta na lokaciji od 4,22 km investicije preko 17 milijardi RMB (2 milijarde eura).

Tiens internacionalni zdravstveni park je višenamjenska lokacija na kojoj su smješteni istraživanje i razvoj proizvoda, kontrola kvalitete i testiranje proizvoda, proizvodnja, zdravstvena istraživanja, hoteli, konferencijski objekti i mnogo više.

Danas je Tiens Grupa pouzdana, energična organizacija koja slijedi svoju strategiju „Odličnog zdravlja za sve” i radi prema poziciji jedne od 500 najboljih svjetskih kompanija – Global Fortune 500. Tiens Grupa teži ostvarenju svoje vizije šireći svoju poslovnu mrežu, poboljšavajući asortiman usluga i oplemenjujući poslovanje.