Uvod

Filozofija Tiens Grupe

 

Doprinositi društvu obnavljanjem zdravlja čovječanstva.

Svaki dan, u preko 190 zemalja diljem svijeta, više od 30 milijuna domaćinstava uživa u dobrobitima prirodnih, zdravih proizvoda koje proizvodi renomirana kineska kompanija, TIENS.

Proizvodi su inspirirani kineskom kulturom očuvanja zdravlja koja datira unazad 5000 godina.

Dnevna misija tisuće TIENS zaposlenika i Distributera u cijelome svijetu je da promoviraju pozitivan, prirodan i zdrav životni stil. Njihova poruka je zdravlje, korporativni duh, uspjeh, sućut i nada.

Inspirirani tom vizijom, mnogi pojedinci i kompanije izgradili su jaka strateška partnerstva s Tiens Grupom. Svjetski renomirani brendovi poput Microsofta, Pfizera, IBMa i Kina Telekoma stvorili su uspješni savez sa TIENS-om

TIENS distributeri i zaposlenici strastveni su u svojoj misiji i radu prema istim korporativnim ciljevima; obnavljanju i promoviranju zdravlja u svijetu, vraćanju nečega društvu, razvijanju posla svjetske klase. Njihova je strast ostvarivanje vizije „Odlično zdravlje za sve” pod strateškim vodstvom Osnivača i Predsjednika Li jinyuan-a.

TIENS Grupa je uspješna velika svjetska kompanija s ambicijama da doprinese zdravlju u svijetu, da stvori prilike za razvijanje posla i da širi nadu. Sa svojim čvrstim korjenima u Kini, TIENS brzo postaje globalni brend za potrošače diljem svijeta.

Pročitajte više u narednim stranicama o uspjesima Tiens Grupe i možda izaberete postati dio nje...