Kozmetika

Pogledajte još proizvoda

Dodatci prehrani

Pogledajte još proizvoda
 • Kordiceps

  Svojstva Kordicepsa, “čudotvorne gljive”, bila su poznata u kineskoj medicini od davnina. Najnovija znanstvena istraživanja potvrđuju te tvrdnje ističući brojne kvalitete Kordiceps sinensisa koji potiće prirodnu obranu, tjelesne funkcije i cjelokupno blagostanje.

  Saznajte više
 • Vejkan

  Glavni sastojak Tiens Vejkana su hladno prešana ulja pšeničnih klica koje su jedan od najpoznatijih izvora vitamina E. Vitamin E štiti stanice od starenja, pomaže u održavanju energije i opće vitalnosti, ima pozitivan utjecaj na pamćenje, sudjeluje u transportu hranjivih tvari do stanica.

  Saznajte više
 • Ikan

  TIENS Ikan kapsule kombiniraju ginostemu - daleko istočnu "biljku dugovječnosti " s mrkvom i ekstraktom zelenog čaja.

  Saznajte više
 • Kril ulje

  Dodatak prehrani koji je čist i prirodan izvor omega-3 koji ne ostavlja neugodan zadah. Krill kojeg koristimo za proizvodnju TIENS Kardi dolazi iz najčišćih antarktičkih voda na svijetu. Antarktički kril je najčišći izvor morske omege-3 u svijetu.

  Saznajte više
 • TIENS Kardi Junior

  Gumeni bomboni s uljem krila Esencijalne masne kiseline u Omega-3 ulju- DHA (dokosaheksaenoične kiselina ) I EPA (eikozapentaenoične kiselina), potrebne su svakoj stanici u našem tijelu. Posebno su važne za zdravlje I razvoj djeteta. Ove masne kiseline pomažu izgraditi živčani sustav, podupiru krvožilni ...

  Saznajte više
 • TIENS Super Kalcij u kapsulama s lecitinom

  Ljudsko tijelo svakodnevno se suočava s brojnim izazovima. Mnogo je čimbenika koji utječu na naše zdravlje, poput stresa, veoma aktivnog načina života ili sporog metabolizma. Stoga, osobito u jesen i zimi, kada se češće osjećamo umorno, važno je podržati naše tijelo određenim dodacima prehrani. Na ...

  Saznajte više

Osobna njega i briga o domu

Pogledajte još proizvoda

Wellness oprema

Pogledajte još proizvoda