Nagrada za Izvrsnost Brand-a 2016.

Tiens Srbija nakon gotovo devet godina prisutnosti na tržištu Srbije bio je nominiran za posebnu nagradu za Izvrsnost Brand-a u kategoriji Proizvoda za zdravlje od Udruge poslodavaca Republike Srbije. Također, Tiens Srbija dobio je posebnu nagradu kao novi Privilegirani partner Lemmark & Udruge za 2017.

Više od 600 različitih tvrtki bili su u promatranju za 2016. i Tiens Srbija je osvojio nagradu zajedno sa 6 drugih tvrtki koje su bile nominirane u različitim kategorijama (Nagrada za najbolji hotel, Nagrada za najbolju Liječničku kliniku, Nagrada za najbolju TV, Nagrada za najbolju tvrtku s hranom, Nagrada za najbolji brand u sektoru zdravlja, Nagrada za najbolji brand za ljepotu).

Udruga srpskih poduzetnika ima više od 2500 različitih tvrtki i više od 140 000 članova u zemlji. Ovo je najjača organizacija  Poslodavaca u zemlji. Kao pobjednik u kategoriji, Tiens Srbija će imati TV program dogovoren za siječanj 2017. na kojem će u 20 minuta predstaviti Tiens tvrtku, proizvode i Tiens poslovnu priliku.

Nagrada za Privilegiranog partnera za 2017. godinu

Nagrada za izvrsnost brand-a za 2016. godinu

s predsjednikom Udruge, g. Radovan Lemaić

dobitnici Nagrada za Izvrsnost brand-a za 2016. godinu u Srbiji za 7 različitih kategorija

slika 6.png