TIENS Kalcij

TIENS Kalcij linija proizvoda – Od Prirode za Vas

Dobri geni nisu dovoljni za naš rast. Kalcij je najbogatiji mineral u našem tijelu. Odgovarajuća razina kalcija čini naše kosti jakima i zube zdravima te nam osigurava ispravno zgrušavanje krvi. Održavanje odgovarajuće razine ovog bitnog elementa omogućit će nam visoku učinkovitost mišića i energičan metabolizam.

Kalcij je jedan od najvažnijih temeljnih elemenata za uravnotežen rast i razvoj djece. Adekvatan unos kalcija tijekom djetinjstva može izravno utjecati na visinu u odrasloj dobi. Prehrana obogaćena kalcijem od iznimne je važnosti za snažne i zdrave zube i ispravnu neurotransmisiju.

Tijekom starenja mnoge žene postaju podložne stanju poznatom kao osteoporoza. Kada koštana masa padne do određene mjere može se dogoditi da integritet koštane strukture bude podvrgnut većem stresu, što kao posljedicu može imati frakture čak i kod slabijih udaraca. Prehrana bogata kalcijem od ranog djetinjstva i tijekom života te dodaci kalcija iz zdravih prirodnih izvora, kao što je kalcij hidroksiapatit, može pomoći u izbjegavanju takvih problema.

Prirodan, siguran, lako apsorbirajuć

 

TIENS Hranjivi Super Kalcij u prahu

Jedino nam pravilan unos kalcija tijekom djetinjstva i mladosti omogućuje uživanje u odrasloj dobi, u boljem stanju. Vršnu koštanu masu postižemo oko tridesete godine života i ona ostaje stabilna do pedesete, kada počinje opadati.

  • Kalcij, fosfor i vitamin D – za snažne i zdrave kosti i zube
  • Kalcij i vitamin D – za pravilan rad mišića
  • Vitamini A, C i D – za pravilan rad imunološkog sustava

TIENS Super Kalcij u prahu za Djecu

Iako se kod djece potreba za kalcijem mijenja ovisno o njihovoj dobi, sve do zrelosti se razina potrebnog kalcija kreće između 700 i 1300 mg dnevno.

  • Kalcij, fosfor i vitamin D – za zdrave i snažne kosti i zube kod tinejdžera
  • Cink i vitamini A, C i D – podržavaju pravilan rad imunološkog sustava

TIENS Super Kalcij u kapsulama s lecitinom

Odgovarajuća razina kalcija čini naše kosti i zube zdravima te nam osigurava pravilno zgrušavanje krvi. Lecitin sadrži kolin koji podržava brojne probavne procese. Također potpomaže rad jetre i metabolizam lipida.

  • Kalcij poboljšava neurotransmisiju, rad mišića i daje energiju metabolizmu.
  • Vitamini C, B1 i B12 doprinose normalnom radu živčanog sustava i podržavaju psihološke funkcije.
  • Vitamini C, B12 i folna kiselina podržavaju imunološki sustav i smanjuju umor i iscrpljenost.